Nokian Hakka Green 2 perheautollesi

talvirenkaat

Uudemmat Nokian Hakka Green 2 -renkaat ovat hyvä vaihtoehto pienille ja keskisuurille perheautoille. Niillä on 15% suurempi kulutuskestävyys kuin aikaisemmilla malleilla yhdistettynä alhaiseen vierintävastukseen, mikä myötävaikuttaa alhaiseen kulumiseen ja myös polttoaineenkulutukseen. Laadukkaiden renkaiden ostamisen etuna verrattuna heikompilaatuisiin halpoihin renkaisiin, mikä johtaa yleensä suurempaan polttoaineenkulutukseen ja kuluu nopeammin, mikä antaa korkeammat kustannukset pitkällä tähtäimellä.

Nokian Hakka Green 2 -renkaiden avulla voit pysyä turvassa tiellä kesällä. Ne auttavat estämään veden tasaamista, kunhan ne ovat hyvässä kunnossa ja kuvion syvyys yli 4 mm, sinulla on erinomainen märkäpidos, jonka avulla voit ajaa turvallisesti kuivilla ja märillä pinnoilla kesällä. Heillä on myös Nokian Silent Sidewall Technology, joka poistaa värähtelyt ja äänet, jotka voidaan välittää kulutuspinnalta. Se tarjoaa paremman ajomukavuuden ajon aikana alhaisemman melutason takia.

Kumiyhdiste on vihreää silikaa, joka sisältää hiilimustaa sekä mänty- ja rypsiöljyä. Se voi mukautua tien, lämpötilan ja ajotyyliisi. Nokian Renkaat on jo kauan ollut ympäristöajattelun eturintamassa ja käyttää vain puhdistettuja öljyjä. Ne myös sulkivat ensimmäisenä rengasvalmistajana haitallisten öljyjen käytön kumiseoksissa, joiden on osoitettu olevan syöpää aiheuttavia. Tämä tekee Nokian Hakka Green 2: sta luonnollisen ympäristöystävällisen valinnan, koska ne molemmat on valmistettu ympäristöystävällisiksi ja että ne aiheuttavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä, koska ne kuluttavat vähemmän polttoainetta alhaisen vierintävastuksensa takia.

Nämä renkaat ovat vain kesäkaudella, jolloin ne on yhdistettävä hyvää talvirenkaat joukkoon, jolloin Nokian Hakkapeliitta on markkinoiden parhaimpien talvirenkaiden joukossa ja niitä on saatavana sekä kaatamattomina että kopioina. Rengasrenkaat antavat paremman pitoa jäällä kuin vähäiset kitkarenkaat. Mutta tällä rengasyhdistelmällä sinulla on täysi turvallisuus ympäri vuoden, mitä tarvitset taloudelliseen perheautoon. Renkaiden valinnassa sinun ja perheesi turvallisuuden tulee olla ensisijainen tavoite, joten haluat varmistaa, että rengasvalinnallasi on lyhyt jarruetäisyys sekä kuivalla että märällä maalla kesäkaudella ja lumella ja jäällä talvikaudella.

Sinun on varmistettava, että pidät renkaasi kunnolla, ja varmista, että suunnittelusyvyys on riittävä. Renkaat on vaihdettava, kun suunnittelusyvyys on alle 4 mm, jotta voit ajaa turvallisesti. Sinun on myös varmistettava, että renkaan ilmanpaine on oikea. Jos ilmanpaine on alhainen, auto kuluttaa enemmän bensiiniä ja renkaat kuluvat nopeammin. Sinun on myös varmistettava, että renkaissa ei ole tunkkia ja sivuvaurioita. Jos olet epävarma, ota yhteyttä rengaskorjaamoon ja kysy neuvoa siitä, voit jatkaa ajoa renkaan kanssa tai jos sinun on vaihdettava rengas uuteen. Renkaita on myös pyöritettävä kiertämään kesä- ja talvikauden välillä niin, että renkaat kuluvat tasaisesti. Tämä saavutetaan kiertämällä vasenta eturengasta vasen takarengas ja sama oikealla.